1..Se macina biscuitii la robot apoi se incorporeaza in ei margarina lichida,miezul de nuca maruntit si esenta.Se amesteca bine apoi se intinde in forma rotunda de tort,se preseaza si niveleaza bine cu o lingura si se da la rece.
2.Se prepara crema de piure mixand bine piureul de castane cu smantana,praful de roscove si apoi se toarna geletina pe care intai am hidratato in 100 ml apap rece si apoi am topito la bain marin.Se toarna deasupra blatului de biscuiti si se da cca 15 minute la rece
3.Se prepara si cealalta crema mixand bine urda cu smantana si zaharul pudra apoi se adauga gelatina topita in acelasi mod ca mai sus si turnam crema deasupra celeilalte.Se da la rece cca 15 minute apoi se decoreaza cu jumatati de biscuiti si miez intreg de nuca.Se lasa cel putin 2 ore la rece dar idealk ar fi sa se lase toata noapte si apoi se feliaza.Se serveste pudrata cu pudra de roscove.
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii