Se amesteca branza mascarpone cu iaurtul , zaharul si zeama de lamaie intr-un castron pana devine o crema omogena.
Se faramiteaza turta dulce sau se taie in bucatele cat mai mici apoi se amesteca cu crema rezultata mai sus . Frisca lichida se bate si se amesteca cu aceasta crema .
Topingul se face astfel : Se pune untul la topit intr-un vas , se adauga ciocolata menaj rasa pe razatoare si se amesteca incontinuu pana se topeste .
Foile de prajitura se taie in patrate si se umplu ca si la tort , alternativ , avand 3 blaturi si 2 straturi de crema .
Se orneaza cu bucatele de turta dulce intregi si se toarna toppingul de ciocolata deasupra .
Tortul se serveste dupa ce a fost tinut cel putin doua ore la rece .
Pofta buna !
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii