Ouale intregi se bat bine cu zaharul care va fii adaugat treptat,pana la topirea acestuia,se adauga miezul de portocale care intre timp a fost mixat in robotul de bucatarie pana la omogenizarea acestora;
Miezul de portocala se adauga inamestecul de oua cu atentie amestecant de sus in jos,adaugam faina amestecata in prealabil cu praful de copt;
Compozitia obtinuta se tuarna intr-o tava unsa si tapetata cu hartie,se introduce in cuptorul cald 170°C cam 20-25 minute ,facand proba cu cutitul,daca este necesar mai dati 5-10 minute;
Portocalele pot fi inlocuite cu mandarine,si acestea curatate de coaja,iar tortul poate fii servit alaturi de un gem de portocale,sau cu o glazura de ciocolata!
Este rapid ,bun si gustos!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii