6 galbenusuri sunt amestecate cu 350 g zahar, cu 3 plicuri zahar vanilat si 1/2 l lapte, amestecate pe foc intr-un vas cu apa.
3 pliculete de gelatina se amesteca si ele cu 5-6 linguri de apa pe foc intr-un vas cu apa pana ce se omogenizeaza. Apoi se toarna gelatina peste cealalta compozitie si se amesteca tot timpul pana se face o crema plus un pumn de stafide si un pumnisor de coaja de portocala rasa . Se lasa la rece. Se bate frisca 500 ml. Si albusurile sa fie tari. Dupa ce se raceste crema se amesteca cate o lingura intr-un castron mai mare din fiecare (frisca, albusuri, crema) Portocalele se curata si se taie rondele. Racesti o cratita si lasi putina apa pe fundul oalei. Tapetezi peretii cu feli de portocale si apoi inbibi piscoturile in lapte cu un plic de zahar vanilat (doar le bagi si le scoti). Peste portocale pui incet 1/2 din compozitie si asezi 12 piscoturi peste ea, se pune si cealalta parte de compozitie cu alte 12 piscoturi.
Se lasa 12 ore la frigider
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii