Am lasat gelatina la inmuiat in zeama de compot de ananas timp de 15-20 de minute conform indicatiilor de pe pliculet.Se separa ouale, galbenusurile se amesteca cu zahar, vanilie, faina, lapte si se fierbe la foc mic amestecand cu grija cu un tel ca sa nu se lege de vas.Cand se ingroasa se ia de pe foc si dupa ce se raceste putin se adauga gelatina. Cand este abia calduta se pot adauga albusurile batute spuma si se pune la racit. Se mai amesteca din cand in cand.
Pentru montajul tortului facem in felul urmator: intr-o tava de chec am pus compozitia si am dat-o la frigider pt 15 min.Apoi il scoatem din vas asezand un platou sub el si intorcand vasul.Piscoturile le inmuiem in zeama de la compotul de ananas si le asezam pe marginea tortului.Ornam cu felii de portocala si ananas...mai punem si un pliculet de gelatina la inmuiat in zeama de compot de ananas timp de 15 min.Dupa ce s-a inmuiat turnam peste fructele de pe tort si mai adaugam kiwi taiat marunt pentru a avea tortul un aspect mai vesel.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii