-se sparg biscuitii in bucati mari si se aseaza pe o forma cu peretii laterali detasabili, diametrul 24 cm
-se amesteca amidonul cu 1/3 din lapte
-se pune laptele ramas intr-o cratita, se adauga zaharul si se pune pe foc pana da in clocot
-se trage de pe foc si se toarna putin din laptele cald peste compozitia de lapte rece cu amidonul, se amesteca putin si compozitia obtinuta se toarna in cratita cu laptele fiert
-se amesteca continuu sa nu se formeze cocoloase. Punem la fiert pe un foc mic se data asta amestecand pana se ingroasa compozitia
-tragem de pe foc si adaugam ciocolata in bucati amestecand pana cand se topeste
-se toarna crema fierbinte peste forma in care avem biscuitii intinsi, se face suprafata neteda cu un cutit sau o lingura, se acopera toata suprafata cu o membrana de bucatarie ca sa nu faca crusta si se da la frigider 2 ore
-se orneaza cu biscuitii ce au ramas dupa fantezia fiecaruia
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii