Tort cu nuci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 450 g de zahar pudra
  • - oua 8 buc
  • - 450 g de nuci
  • - pesmet 50 g
  • - faina 50 g
  • - lamaie 150 g
  • - 1 pliculet de zahar vanilat
  • - 200 g de smantana

Mod de preparare

Amestecati galbenusul cu 200 g de zahar, coaja rasa de lamaie, zeama de lamaie, nucile macinate (200g), pesmetul, faina si zaharul vanilat. La sfarsit adaugati albusurile batute.

Crema - amestecati zaharul pudra cu nucile macinate, coaja rasa de lamaie, zeama de lamaie si smantana, pana cand obtineti crema. Coaceti trei foi de tort, le lasati sa se raceasca, le umpleti si se montati tortul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise