Amestecati galbenusul cu 200 g de zahar, coaja rasa de lamaie, zeama de lamaie, nucile macinate (200g), pesmetul, faina si zaharul vanilat. La sfarsit adaugati albusurile batute.
Crema - amestecati zaharul pudra cu nucile macinate, coaja rasa de lamaie, zeama de lamaie si smantana, pana cand obtineti crema. Coaceti trei foi de tort, le lasati sa se raceasca, le umpleti si se montati tortul.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii