Nuca, zaharul, apa si cacaoa se amesteca pe foc, si se da un clocot.
Se lasa la racit, dupa care adaugam pe rand galbenusurile de la 8 oua, amestecand mereu.
se adauga albusurile batute spuma.
Se pregateste o cratita, de 3 kg ideal pt aceasta compozitie, se unge cu margarina, se presara faina, iar pe fundul cratitei se pune si hartie de copt, pt a se desprinde mai usor. Se toarna compozitia in cratita si se da imediat la copt in cuptorul incins.
Dupa ce s-a copt , se taie pe jumatate si se umple cu frisca si fructe:ananas, banana, etc, dupa preferinte.
Se orneaza cu frisca in functie de imaginatie.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii