Din foaia frageda decupam 3 cercuri de dimensiune 22cm,
Intepam foaia cu furculita din loc in loc si pe-o parte si pe alta,pudram cu zahar si introducem in tava tapetata cu hartie de cuptor timp de 15-20 minute la 200°C pana se rumeneste bine,intoarcem pe cea de-a doua parte,pudram cu zahar pudra si introducem din nou in cuptor pana se rumeneste bine;
Procedam cu cele 2 foi in mod asemanator si le lasam la racit!
Intre timp pregatim crema:Mixam ouale cu zaharul pana devin o crema spumoasa,adaugam putin catae putin ciocolata topita ,mixam iar la sfarsit integram frisca batuta!
Crema obtinuta o punem in frigider la racit;
Pregatim mousseul pt decor:Frisca lichida o incalzim ,adaugam ciocolata cu lapte,amestecamsi introducem in frigider;Dupa 15-20 minute mixam crema cu mixerul pana devine spumoasa si densa;
Separat mixam frisca cu putin zahar pudra;
Iar acum nu ne ramane decat de montat tortul!
Foile crocante,crema delicioasa si mousseul spumos si frisca,iar in final cu fulgi de cocos;
Dupa montaj il tinem in frigider si pofta buna!
Dar mai ales la multi ani Elena pt cei 15 ani!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii