se curata merele se scobesc in mijoloc si se pudreaza cu scortisoara,se baga la microunde 5 min sa se inmoaie
dupa care carmaelizam cele 4 ling de zahar in vasul in care facem torul ,intoarcem cratita dupa ce sa caramelizat sa fie pe toti pereti vasului punem merele in mijloc punem dulceata si pregatim crema de zahar ars si o turnam peste mere
crema de zahar ars se pregateste astfel batem ouale intregi cu zahraul punem laptele si esenta de vanilie si turnam pe peste mere
o bagam la cuptor pana este aproape inchegata
intre timp pregatim pandispanul astfel
batem albusurile cu o priza de sare ,adaugam zaharul ,galbenusurile ,uleiul si faina cu praful de copt
cand crema este aproape gata turnam pandispanu si mai lasam 25-30 min
verificam pandispanu daca este copt cu scobitoarea
lasam tortul sa se raceasca si rasturnam dintr-o singura miscare tortul pe un platou
ornam dupa preferinte
eu l-am ornat cu frisca si fulgi de ciocolata
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii