Inainte de toate se incalzeste cuptorul
se tapeaza tava cu faina
Merele se scobesc si se pun in tava - se introduc la cuptor si din cand in cand se mai verifica daca sunt coapte.
Aluatul:
Se bat albusurile-spuma , se adauga zaharul si galbenusurile (se bat bine ptr a se topi zaharul)
se adauga praf de copt , zahar vanilat stafide(optional)
si cateva nuci.
Merele se scot de la cuptor cand sunt bine coapte , se umple scobitura cu nuca dupa care se toarna pe fiecare mar cate o lingura de miere.
Se toarna compozitia peste toate acestea cand sunt merele aproape reci.
Pentru cei care tin f mult la design peste o cana de compozitie se adauga cacao pentru a decora putin interiorul blatului.
De preferat sa se orneze cu cu budinga (intr-un strat subtire)
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii