Merele se curata si se scoate cotorul,se umple cu dulceata si miez de nuca.
Separat se bat spuma albusurile,se adauga zaharul,galbenusurile apoi faina si praful de copt.
Merele se aseaza in tava,iar peste ele se aseaza compozitia si se introduce la cuptor
Cand este gata se scoate si se lasa la racit.
Ciocolata se topeste pe abur pana se obtine o glajura care se toarna peste blat.
Se presara nuca de cocos.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii