Albusurile se bat spuma cu un praf de sare.
Galbenusurile se freaca cu zaharul si un praf sare.
Merele se curata si se scobesc, dupa care se umplu cu un amestec din nuci, dulceata si stafide.
Se amesteca albusurile cu galbenusurile apoi se adauga faina.
Se tapeteaza o tava cu hartie de copt, apoi se aseaza merele si compozitia peste ele si se introduce la cuptor preincalzit.
Se verifica daca este gata cu o scobitoare dar numai dupa primele 25 min.
Daca scobitoarea este curata atunci tortul este gata.
Niciodata nu m-am uitat la ceas sa vad timpul de coacere.
Se orneaza cu glazura de ciocolata apoi frisca si bucati de fructe.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii