Se freacă gălbenuşurile cu zahărul, se adaugă puţin câte puţin pesmetul, făina, merele rase, nucile, romul şi sarea. Separat se bat albuşurile şi se amestecă cu compoziţia obţinută. Se toarnă într-o tavă unsă şi tapetată cu pesmet. Se coace la foc potrivit, se răstoarnă pe un platou şi se însiropează cât e fierbinte.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii