Blatul: ouale se separa, se mixeaza albusul cu zaharul, se adauga galbenusul cu un praf de sare, lamaia si faina amestecata cu praful de copt. Compozitia se pune in forma de tort si se da la cuptor 30-35min. Cand e gata se lasa la racit si se taie pe jumatate rezultant 2 discuri. Crema se face conform instructiunilor, iar frisca se mixeaza bine si fructele se curata si se feliaza. Se asambleaza tortul astfel: primul disc din blat se insiropeaza, se pune o parte generoasa din crema apoi se aseaza felii de kiwi si visine din dulceata, se pune si al doilea disc, restul de crema se imbraca tortul, apoi frisca si se decoreaza cu kiwi si visine. Se da la frigider 3-4 ore si se poate servi. Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii