Se feaca spuma galbenusurile cu zaharul, se dauga iaurtul si apoi uleiul amestacind incet.Se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt. Separat se freaca spuma albusurile si se incorporeaza amestecind incet de jos in sus pentru a-si mentine consistenta. Se varsa aluatul intr-o forma de tort de 24 cm si se coace la cuptor la 175°C 45 min. Se lasa sa se raceasca si se presara cu zahar pudra. Daca doriti puteti umple tortul cu gem din acelasi fruct ca iaurtul folosit.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii