Speli lamaia,razuiesticoaja si storci sucul.Dizolvi gelatina si o amesteci cu 2 linguride iaurt,dupa care pui totul in iaurt.Topesti untul si il amesteci cu biscuitii sfaramati.Intr-o forma de tort(22 cm)pui hartie de copt.Cu mana,asezi biscuitii si untul si presezi astfel incat sa intinzi pe toata suprafata formei si sa faci un fel de blat.Bati frisca si o amesteci apoi cu crema de iaurt si pui peste biscuiti.Dai tava la frigider pentru 3 ore.Dupa cele 3 ore,desprinzimarginile si asezi blatul pe platou.Va iesi perfect alb si rotund incat nu-ti ramane decat sa-l decorezi cu fructe
Bucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...
Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasaPlacinte cu aluat fraged de casa si branza sarata, o reteta simpla si delicioasa, perfecta pentru gustari sau aperitive....
Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata. Reteta simpla si delicioasaSe spala lintea, se scurge si se acopera cu apa fiarta, intr-un castron pe care il acoperim cateva minute.
Supa de toamna cu linte si oua de prepelitaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii