blatul de tort il stropim cu zeama de compot pt a se inmuia separat se pune intr-un castron continutul plicului de crema cu gust de vanilie cana de lapte si doua linguri de zahar se bate pana se ingroasa il impartim in doua jumate din el il amestecam cu iaurtul si jumate cu plicul de capucino se pune pe primul strat jum atate din crema de iaurt si banane taiate feliute,se pune peste un blat de tort si compozita de capucino peste care punem jumate de para o para cum doriti,se pune ultimul blat care se unge cu jumatatea ramasa de crema de iaurt,asezam chiwi,taiate rondele,banana,pere peste se toarna gelatina aceasta se prepara astfel,se pune continutul plicului intr-un castronas iar peste zeama de compotsi 3 linguri de zahar,in loc de compot mai puteti pune suc ,apa,ce doriti eu am alez zeama de compot pentru culuare si se toarna peste fructe .
Este o reteta unsoara si foarte gustoasa sper sa va placa
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii