Blatul: se freaca ouale cu zahar pudra, se adauga treptat faina, uleiul, iaurtul si restul ingredientelor pana se obtine un aluat omogen. Se unge o forma de tort, se tapeteaza, se pune compozitia si se coace la foc potrivit cam 30-40min. Se scoate blatul, se lasa sa se raceasca. Dupa aceea se taie in 3 sau 4 parti si se insiropeaza cu un sirop de zahar sau sirop din compot (ananas, piersici, ciresi). Se orneaza cu frisca Hulala si fructe. Se da la rece pana a doua zi.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii