Se separa albusurile de galbenusuri, se bate spuma albusurile apoi se aduga zaharul treptat dar intre timp mixam compozitia, apoi galbenusurile amestecand continuu, apoi faina tot cate-o lingura si amestecand.
Se unge si tapeteaza tava in forma de inima, unde apoi se pune compozitia, care se da la cuptor timp de 30-40 de minute la foc mic.
Se lasa blatul sa se raceasca apoi se tai in doua, se insiropeaza cu sucul de la ananas si de la cocktailul de fructe, apoi se pune frisca, fructe si iar frisca, se pune partea cealalta care apoi se insiropeaza si ea, peste care punem frisca apoi ornam tortul.
E tare gustos!
L-am pregatit pt sotul meu.:)
Va doresc Pofta Buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii