Tort cu fructe

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Tort cu fructe

Ingrediente

  • Blat pentru tort
  • Crema pentru prajituri (Dr. Oetker-fructe de padure)
  • 3 banane,4-5 kiwi (sau alte fructe la alegere)
  • Frisca Hulala Mare
  • decoratiuni pentru tort Dr. Oetker (inimioare sau literele alfabetului)

Mod de preparare

Blatul pentru tort, gata feliat, se stropeste peste tot cu apa cu zahar. Se prepara crema pentru prajituri conform instructiunilor de pe ambalajul acesteia si se umple tortul cu ea. Apoi, se prepara frisca si se lasa la racit in frigider, intre timp se taie fructele si se umple tortul cu ele, insa o parte din ele lasandu-se si pentru ornat. Dupa se orneaza tortul cu frisca, restul fructelor care au ramas se pun deasupra tortului. Daca doriti puteti presara decoratiuni pentru tort in forma de inimioara.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Oua vopsite natural  in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise