Tort cu fructe

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie
Tort cu fructe

Ingrediente

  • 6 galbenusuri,
  • 250 gr.zahar,
  • 8 lingurite gelatina,
  • 500 ml.lapte,
  • 500 ml frisca,
  • fructe la alegere,
  • zahar vanilat,
  • piscoturi de sampanie.

Mod de preparare

6 galbenusuri se freaca spuma cu 250 gr. zahar separat gelatina se pune la inmuiat in apa calduta. Laptele se pune la fiert dar pe baie de aburi,cand incepe sa fiarba se pune amestecul de galbenusuri,vanilia si gelatina. Se amesteca incet si cand se i-a de pe lingura e gata se lasa deoparte sa se raceasca. Un vas mai mare se tapeteaza cu fructe(eu am facut cu fructe de padure congelate). Cand crema s-a racit se adauga frisca batuta spuma. Peste fructele din forma se pune un strat subtire de crema apoi piscoturi insiropate crema din nou piscoturi si crema.Se acopera vasul si se da la frigider pana a doua zi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise