Tort cu frisca si fructe

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -blat de tort cumparat
  • -frisca lichida
  • -compot de ananas

Mod de preparare

Se pune primul blat pe un curpator sau pe o farfurie mare rotunda si insiropati tortul cu zeama de la compotul de ananas si dupa aceia faceti frisca scrie pe ambalaj cum se face si se pune pe blat frisca si cateva bucatele de ananas taiai cat de mare doriti si tot asa cu fiecare blat si la sfarsit ungeti tot tortul cu frisca sa arete mai bine

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 801 lei
2799.99 lei
1999.00 lei
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise