Blatul
Se freaca bine ouale intregi cu zaharul, pana devin spuma;
Se coace oala cu peretii inalti, tapetata cu putin ulei si faina
Dupa ce s-a copt se scoate din aragaz si se lasa la racit dupa care se scoate blatul din oala
Umplutura
Capsunele se pun intr-un sirop 30 min (preparat din zahar, apa, rom); dupa aceea se scot din sirop si se amesteca cu frisca cu banane si portocale
Blatul
Dupa ce s-a racit se taie pe orizontala in cate bucati dorim.
Cu o parte din siropul ramas de la macerarea fructelor se insiropeaza partile taiete . Pe el se aseaza o parte din frisca amestecata cu fructele.
la final blatul se acopera tot cu frisca amesteca cu fructe apoi se baga in frigider

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii