Se separa galbenusurile de albusuri, cele din urma batundu-se spuma cu un praf de sare. Se adauga in ploaie zaharul si se amesteca pana se topeste. Dupa ce nu numai cade de pe tel\\\\mixer se adauga galbenusurile unul cate unul.Separat se amesteca faina cu praful de copt, adaugandu-se si ele tot in ploaie plus esenta. Se amesteca bine pana se inglobeaza toate ingredientele si se da sa se coaca la cuptor intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina asteaptandu-se 25 minute.Se lasa la racit blatul si se taie pe jumatate.
Frisca se bate bine si se separa in doua parti egale. Una se amesteca cu cafeaua punandu-se peste primul blat. Apoi se adauga al doilea blat si se acopera cu frisca simpla.
Se orneaza cu ananasul rondele, iar in mijlocul lui se pun ciresele din compot. Se da la rece pentru cateva ore.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii