Tort cu frişcă şi fructe lacra

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 blat de tort; 1 cutie de nutela; 4 banane; 2 portocale; 1 cutie compot de ananas; 400 g frişcă; ciocolată de menaj pentru ornare

Mod de preparare

Mod de preparare: Blatul de tort se feliaza in 3 bucati si se insiropeaza cu suc de ananas. Pe un platou se aseaza prima bucata de blat (baza) insiropata, pe care punem un strat de crema de nutela, un strat de frisca si apoi asezam un strat de fructe: banane feliate, portocale si bucatele de ananas. Se aseaza a doua bucata de blat si se repeta aceleasi operatiuni.

La sfirsit, se aseaza ultima bucata de blat si se orneaza cu frisca, fructe si ciocolata rasa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise