Blatul: Se bat albusurile spuma tare apoi se adauga zaharul, galbenusurile si la final faina amestecata cu praful de copt. Se pune la copt in tava tapetata cu hartie. Cand e copt il scoatem si il lasam la racit apoi il taiem in doua, il insiropam si punem crema.
Crema: batem frisca tare apoi adaugam intaritorul si spre final fructele de padure. Ungem tortul apoi ornam cum ne place. Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii