Tort cu crema din fructe de padure

Timp pregatire
135 minute
Complexitate
redusa
Tort cu crema din fructe de padure

Ingrediente

  • Blat:
  • 10 oua, 10 linguri zahar, 10 linguri faina, 1 praf copt.
  • Crema:
  • 1 kg frisca lichida, 2 pliculete intaritor frisca, fructe de padure (mure, zmeura , afine).
  • Glazura:
  • Ciocolata menaj si frisca pentru ornat.

Mod de preparare

Blatul: Se bat albusurile spuma tare apoi se adauga zaharul, galbenusurile si la final faina amestecata cu praful de copt. Se pune la copt in tava tapetata cu hartie. Cand e copt il scoatem si il lasam la racit apoi il taiem in doua, il insiropam si punem crema.

Crema: batem frisca tare apoi adaugam intaritorul si spre final fructele de padure. Ungem tortul apoi ornam cum ne place. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise