Tort cu crema de ciocolata

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
ridicata
Tort cu crema de ciocolata

Ingrediente

  • 5 oua
  • 5 linguri de zahar
  • 5 linguri de faina
  • 5 linguri de ulei
  • 2 plicuri de zahar vanilat si un pic de esenta de rom.Crema se obtine din 500gr ciocolata topita si 250gr de frisca.Se bat bine dar nu foarte tare ca alt fel se brinzeste.

Mod de preparare

Din ingredientele mentionate mai sus se face un blat de panispan se coace intr-o forma rotunda se lasa la rece dupa care se pune crema in interior se poate pune si putin sirop pe blaturi dar nu foarte mult se orneaza dupa gust.Pofta mare!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort trio de ciocolata. Reteta de tort cu blat umed de cacao si trei feluri de ciocolata

Tort trio de ciocolata. Reteta de tort cu blat umed de cacao si trei feluri de ciocolata

Tort Trio de Ciocolata. Reteta perfecta de tort cu blat umed de cacao si trei mousse-uri fine din ciocolata neagra, cu lapte...

Tort trio de ciocolata. Reteta de tort cu blat umed de cacao si trei feluri de ciocolata
Piftie - racituri - de curcan

Piftie - racituri - de curcan

Piftie - racituri - de curcan
Placinta spirala cu spanac si branza in aluat foietaj

Placinta spirala cu spanac si branza in aluat foietaj

Placinta spirala cu spanac si branza in aluat foietaj este o alegere delicioasa pentru o gustare sau chiar pentru o masa...

Placinta spirala cu spanac si branza in aluat foietaj
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise