Biscuitii pisati in robot, amestecati cu untul topit, se rastoarna in forma de tort.
Biscuitii pisati in robot, amestecati cu untul topit, se rastoarna in forma de tort, se preseaza cu fundul unui pahar, iar dupa ce s-a format blatul, se lasa deoparte.
Pentru crema se amesteca toate ingredientele in robot apoi se rastoarna peste blat.
Pentru copt, se infasoara tava cu folie de aluminiu, se pune intr-un vas mai mare cu apa si se lasa la cuptor 1h; crema trebuie sa se inchege, nu sa creasca precum aluatul la cuptor.
Dupa acest timp, se verifica cu scobitoarea si daca-i gata, se scoate tava si se lasa deoparte sa se raceasca bine.
Pentru mousse, se incalzeste frisca intr-un vas, se adauga ciocolata rupta, se da vasul deoparte si se amesteca bine, iar dupa ce s-a racit, se incorporeaza frisca batuta
Se rastoarna in tava peste crema de branza, se niveleaza suprafata, apoi se lasa la frigider pana a doua zi.
Se pune tava pe un platou, se scoate inelul trecand de jur imprejur cu un cutit, apoi se orneaza dupa imaginatie.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii