Tort cu crema de branza de vaci

Timp pregatire
110 minute
Complexitate
medie
Tort cu crema de branza de vaci

Ingrediente

  • Ingrediente pentru blat:
  • 6 oua
  • 4 linguri faina
  • 6 linguri zahar
  • 2 linguri cacaua
  • 90 ml ulei
  • 1 praf de copt
  • Pentru crema:
  • 500g branza de vaci dulce si cremoasa
  • 200g zahar
  • 250g margarina iar la crema de branza am adaugat zahar vanilat bourbon
  • Pentru galazura:
  • 2 plicuri de budinca de vanilie
  • 700 ml suc de zmeura
  • 3-4 linguri de zahar

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma apoi se adauga zaharul cate putin pana se termina. Se adauga pe rand galbenusurile, apoi cate putin uleiul ,faina care este amestecata cu cacao si praful de copt. Se pune la cuptorul preincalzit, intr-o tava de tort unsa si tapetata.

Sparat se amesteca brinza cu untul cu zaharul, pana obtinem o spuma apoi se pune la frigider.

Peste blatul racit se pune crema din brinza si margarina iar apoi se pune budinca preparata cu sucul de zmeura.Dam la rece apoi putem servi

Pofta Buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise