Albusurile se bat spuma apoi se adauga zaharul cate putin pana se termina. Se adauga pe rand galbenusurile, apoi cate putin uleiul ,faina care este amestecata cu cacao si praful de copt. Se pune la cuptorul preincalzit, intr-o tava de tort unsa si tapetata.
Sparat se amesteca brinza cu untul cu zaharul, pana obtinem o spuma apoi se pune la frigider.
Peste blatul racit se pune crema din brinza si margarina iar apoi se pune budinca preparata cu sucul de zmeura.Dam la rece apoi putem servi
Pofta Buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii