Tort cu cocos si iaurt

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Tort cu cocos si iaurt

Ingrediente

  • £ oua
  • 200g zahar
  • 180g faina
  • 50g unt
  • 1 paharel de iaurtde cocos(150g)
  • 100g faina de cocos
  • 1 plic praf de copt

Mod de preparare

Ouale intregi le mixam bine cu zaharul,adaugam faina cernuta cu praful de copt,incorporam iaurtul,faina de coco si untul topit dar rece!

Introducem totul in cuptorul cald 185°C timp de 40 minute!

Se poate servii cu gem dimineata la micul dejun sau cu ciocolata topita sau nutella!

Reteta nu prevedea dar eu am adaugat 35g ciocolata tocata marunt!

Pofta buna!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise