Ingrediente
Blat: 3 ouă,, 3 linguri apă,, 3 linguri ulei,, ½ cană de zahăr,, ¾ cană de făină,, 1 plic praf de copt,, 100 gr de ciocolată cu lapte, , Cremă:, 100 gr ciocolată albă,, 20 gr unt,, 1 lingură apă,, 2 banane foarte coapte,, 300 gr de căpșuni (proaspete sau din compot, depinde de sezon), 200 ml frișcă
Dificultate: Ridicata | Timp: 2h 15 min
0 voturi
Mod de preparare
Între timp, puneți la topit, pe bain-marine, ciocolata albă, împreună cu o lingură de apă. Decojiți bananele și tăiați-le rondele. Spălați căpșunile, scoateți-le codițele și lăsați-le la scurs. După ce s-au scurs, puneți-le împreună cu bananele în blender și pasați-le. Bateți frișca, pe care o înglobați în ciocolata topită, amestecată în prealabil cu untul. La final, puneți în compoziție bananele și căpșunile pasate.
Asamblare:
Tăiați blatul în două. Așezați prima bucată înapoi în forma de copt, puneți crema, iar deasupra celălalt blat. Dați la rece pentru cel puțin 4 ore.
Scoateți din formă și ornați după inspirație, cu frișcă sau pastă de zahăr. Noi am folosit pastă de zahăr și a ieșit ce vedeți mai jos!