Tort cu capsuni si caise

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Tort cu capsuni si caise

Ingrediente

  • Blat de tort:
  • 4 oua, o cana de zahar, un praf de zahar vanilat,
  • o canita (de cafea) cu ulei,
  • o cana si jumatate de faina
  • un praf de copt
  • 2 linguri lapte
  • Crema:
  • un plic de crema pentru prajituri
  • 250 ml lapte
  • Fructe:
  • 300 g capsuni
  • 2 caise

Mod de preparare

Blatul:

ouale intregi, zaharul si zaharul vanilat se mixeaza

bine,se adauga uleiul ca la maioneza, apoi faina amestecata cu praful de copt nestins, apoi 2 linguri de lapte daca iese prea tare compozitia.

Se coace in forma rotunda de tort, unsa cu ulei si

tapetata cu faina.

Se scoate din forma si se lasa la racit.

Crema:

se prepara conform instuctiunilor de pe plic,

si se lasa in frigider pina se raceste blatul.

Cind blatul s-a racit, se pune crema peste blat, se aseaza fructele dupa cum dorim, apoi cu putina crema ramasa se orneaza platoul cu tort.

Se lasa la frigider cca o ora inainte de servire.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Oua vopsite natural  in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise