Se freaca galbenusurile cu zaharul si vanilia pana capata aspect cremos.
Se amesteca crema cu untul (untul trebuie frecat tot spuma).
Se adauga ciocolata (topita), faina si, la urma, cele 2 albusuri batute spuma;
Se scoate vanilia, se toarna compozitia intr-o forma foarte bine unsa cu unt si presarata cu faina. Se coace cam 30 de minute la cuptor.
Cand este gata, tortul ramane totusi putin moale la mijloc, se rastoarna dupa ce s-a racit si se glaseaza cu glazura de ciocolata. La final se orneaza cu capsune proaspete taiate pe jumatate sau chiar intregi.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii