Tort cu cacao si iaurt

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Tort cu cacao si iaurt

Ingrediente

  • 100g faina
  • 180g zahar
  • 50g cacao
  • 100ml lapte
  • 125g iaurt
  • 3 oua
  • vanilie
  • 1 lingurita praf de copt
  • O tava 22-24 diametru

Mod de preparare

Amestecam si omogenizam bine ouale intregi cu zaharul;

Adaugam cacao amestecata cu vanilia;

Separat se amesteca iaurtul cu laptele,iar intr-un alt vas faina cu praful de copt;

Unim compozitia de oua cu cea de lapte,omogenizam si adaugam peste cea de faina ;

Turnam totul intr-o tava unsa si tapetata cu unt si faina ,introducem tava in cuptorul incins 180°C timp de 40\'

Este un tort simpl si pufos in interior ft bun pt micul dejun sau pt o gustare intre mese;

Optional se poate orna cu crema finetti sau nuttela pe deasupra,asta pt persoanele mai pofticioase!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise