Blat: Bati albusurile cu zaharul, apoi adaugi pe rand galbenusurile, nuca macinata si faina. Ungi o forma cu unt si o tapetezi cu faina, torni compozitia si coci blatul la foc potrivit 30\'. In acest timp bati albusurile spuma cu zaharul si vanilia si cand blatul este pe trei sferturi copt, intinzi bezeaua si mai dai totul la cuptor pentru 10-15\'.
Crema: Freci galbenusurile cu zaharul, adaugi cacaoa si cafeaua preparata si racita, fierbi compozitia pe foc mic si dupa ce s-a ingrosat o dai deoparte. O lasi sa se raceasca, o amesteci cu untul frecat spuma si o dai la frigider. Dupa ce s-a racit blatul cu bezeaua, il imbraci cu crema de cafea, il decorezi cu frisca si-l dai la frigider.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii