Tort cu biscuiti intregi

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Crema:
  • 2 pachete cacao ( dr. oetker)
  • 2 pachete zahar pudra cu aroma de vanilie ( dr. oetker)
  • 4 pachete margarina unirea
  • 1 fiola esenta de rom
  • 2 litri cafea ( indulcita)
  • 3 pachete biscuiti petit beure duble
  • 2.3 pliculete zahar vanilat

Mod de preparare

Margarina se topeste la temperatura camerei si se amesteca cu zaharul pudra si cacao. Se adauga dupa gust esenta de rom.

Biscuitii se inmoaie in cafeaua indulcita dupa gust.

Se asaza in tava cate un rand de biscuiti inmuiati in cafea si un strat de crema, peste stratul de crema se pot pune alune, nuci, nuca de cocos pisate bine.

Se lasa la frigider 2 ore.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise