Blat:Separam albusul de galbenus ,albusul se bate spuma cu cele 12 linguri de zahar,galbenusul se amesteca cuuleiul si zaharul vanilat dupa acre se adauga in albusul batut spuma cu zaharul ,se adauga treptat dupa care se adauga faina lingurita cu lingurita si praful de copt ,se da la cuptor incins la 180 de grade 35 de minute se face testul cu scobitoarea daca nu e gata se mai lasa 5/10 minutele
Dupa ce blatul este gat se scoate din cuptor si se da la racit
Crema:
Se bate frisca lichida ,cind este gata se amesteca zaharul vanilat cu ajutorul unei spatule de jos in sus,se adauga brinza mascarpone ,crema de ciocolata se mixeaza inpreuna 2 minute ,banana se piseaza cu ajutorul unei furculite si se adauga la crema cu esenta de rom se amesteca putin si este gata
Siropul:
Apa de amesteca cu zaharul vanilat si romul se amesteca continu timp de 3 minute pina se topeste zaharul vanilat
Eu am decorat tortul cu frisca si dupa aia am dat un strat de cocos deasupra care a fost colorat cu colorant verde sa para a fi iarba,si din martipan am facut o ciupercuta,doua linguri de frisca am adaugat colorant albastru si am facut apa ,iar figurinele erau din plastic :) Sper sa va placa
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii