Sunca,telemeaua si ouale fierte se dau pe razatoarea mica(separat nu le amestecati).Pregatiti o maioneza din 2 oua si amestecati-o cu usturoiul pisat. ( Eu prepar maioneza din oua crude intregi, galbenus si albus, si amestecata cu blendarul. Nu este atit de plina de ulei ca si o maioneza preparata doar din galbenuse)
Acum incepem montajul tortului chinezesc. Intr-un bol transparent (pentru ca se vede opera de arta ce urmeaza a pregati) primul strat este de telemea,sunca,oua ,sare ,piper,maioneza, si continuam la fel telemea,sunca,oua,sare ,piper,maioneza... pina ce terminati ingredientele.Nu uitati ultimul strat trebuie sa fie de maioneza (glazura tortului)pe care o puteti orna dupa gustul si imaginatia fiecareia.
Daca nu va place gustul de usturoi puteti folosi ceapa tocata foarte marunt.
Atentie cu sarea!!!!!!! luati in calcul ca telemeaua si sunca sunt sarate, asa ca puneti sare doar pentru oua si maioneza .
Pofta buna !!! O sa triumfati cu acest aperitiv. Nimeni nu v-a rezista tentatiei de al proba si de a repeta dupa.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii