Pentru blat se separa albusele de galbenuse. Albusurile se bat spuma apoi se adauga tot cate 2 linguri de zahar. Se adauga galbenusurile apoi nuca, faina si praful de copt, se amesteca usor si se toarna in forma. Se da la copt cand e rece se taie in 3 felii. Pentru crema se bat ouale pe aburi cu zahar apoi se pune faina si cafeaua ness, cand compozitia s-a ingrosat se i-a de pe foc si se pune la racit. Margarina se freaca spuma si se adauga crema. Se insiropeaza blatul cu un sirop facut din apa si zahar si se intercaleaza blatul cu crema. Pentru ornamente am folosit biscuiti si ciocolata topita.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii