Blatul:
Se mixeaza ouale impreuna cu zaharul pentru 10 minute pana ce amestecul s-a albit si a crescut mult. Se adauga uleiul, apoi laptele, continuand amestecarea.
Faina cernuta se amesteca cu praful de copt si se adauga peste restul ingredientelor. Se imbraca in hartie de copt o tava lunga de cozonac si se toarna compozitia. Se coace 20-25 minute.Se lasa sa se racesca.
Crema:
Se prepara budinca conform instructiunilor, apoi se lasa sa se racesca. Untul aflat la temperatura camerei se bate spuma. Se incorporeaza untul, lingura cu lingura in budinca rece.
Din blatul racit se decupeaza un triunghi care va fi acoperisul cabanei. Partea ramasa se insiropeaza, se unge cu crema, se aseaza bananele, iar de o parte si de alta a acestora se pun piscoturi. Se umple cu crema si se aseaza ,,triunghiul,,decupat sub forma de acoperis. Se imbraca cu crema ramasa si se presara fulgi de cocos. Se infige un betisor de scortisoara sugerand cosul de fum
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii