Blat: se separa galbenusurile de albus . Albusurile se bat spuma apoi se adauga zaharul in ploaie si se continua pana ce devine o spuma tare, apoi se adauga galbenusurie, cacaoa,faina, zaharul vanilat si faina.Se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor 30 min.
Crema: Se amesteca bine branza de vaci dulce cu zaharulapoi se adauga frisca batura bine. Gelatina se face conform instructiunilor de pe ambalaj dupa care se incorporeaza in crema, se amescteca bine.Blatul se insitopeaza cu compot apoi se pune jumate din cremaSe pune aoi al doile blat si restul de crema. Se decoreaza cu frisca si ciocolata.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii