1)Bate galbenusele spuma cu zaharul,adauga jumate din cant.de faina,albusele batute spuma.Adauga restul de faina,cacao si praful de copt.
2)Unge o forma rotunda cu unt si tapeteaza cu faina,toarna blatul si da la copt.Dupa ce a copt se lasa sa raceasca,se taie in doua.
3)Se umple cu laptele condensat,eu am pus jumatate de doza.
4)Glazura:topeste ciocolata rupta bucati mici cu smantana,amesteca incontinuu pana se topeste bine si se obtine o crema uniforma.
4)Toarna peste tort.Lasa sa se raceasca,apoi decoreaza cu granule de ciocolata si fisális.
Am servit cu inghetata.
Acest tort se gaseste in toate supermarketurile si cofetarii,pt.ca i-mi place mult am hotarat sa incerc si acasa,am facut pt.niste prietenii dragi.A disparut repede.Mai am o varianta la acest tort,putin diferita dar insiropat!Pofta buna!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii