Pentru blat: - se separa ouale, se pun galbenusurile intr-un castron si apa si se bat pana se face o spuma, apoi se adauga zaharul treptat si se bate pana se dizolva tot zaharul, apoi se adauga praful de copt. Separat se bate albusurile spuma, in galbenusuri se baga faina treptat si se amesteca cu lingura de lemn numa intr-o directie, apoi se baga si albusurile spuma si se amesteca la fel ca faina. Apoi se pune intr-un bol de yena rotund hartie de copt si se toarna blatul in tava si se baga la couptor cam la 180 de grade pentru 20-30-40 min depinde cand e gata, trebuie incercat cu o scobitoare. Apoi se scoate si se lasa la racit. Intre timp bati frisca tare, cand e rece budinca se adauga frisca putin cate putin si se amesteca cu mixterul bine, apoi se rade pe razatoare mare jumate ciocolata in crema si se amesteca cu lingura de lemn. Siropul se pune apa, zaharul si esenta intr-o cana si se amesteca bine apoi se imparte in 3 cani si in fiecare cana se adauga cate putin colorant de fiecare culoare, in una rosu in una albastru si in una verde. Apoi se taie blatul in 4 si se insiropeaza cu siop si se pune crema si tot asa se face pana e gata.
Apoi se imbraca dupa modelu meu cu fondant si se baga barbie la mijloc.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii