Se fierb pastele dupa instructiunile de pe ambalaj.
Se fierb pastele dupa instructiunile de pe ambalaj, se clatesc si se pun in strecuratoare, la scurs.
Se unge tava cu unt si se asaza pe margini, in interior, felii de salam, apoi se toarna in tava jumatate din paste. Peste paste, se adauga carnea tocata, in amestec cu putina sare si putin oregano, se adauga jumatate din cascavalul ras prin razatoare si jumatate din ouale batute cu lapte si putina sare. Se presara bucatele de gogosar si se pune si cealalta parte de paste fierte. Peste paste, se adauga pasta de tomate, restul de cascaval ras si ouale batute. Se presara bucatele de gogosar, felii fine de ardei iute, coriandru, feliile de salam ramase si se da tava la cuptorul incalzit. Cand tortul este gata, se orneaza cu felii de masline. Sa aveti pofta dragilor!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii