Se fierb pastele dupa instructiunile de pe ambalaj.
Se fierb pastele dupa instructiunile de pe ambalaj, se clatesc si se pun in strecuratoare, la scurs.
Se unge tava cu unt si se asaza pe margini, in interior, felii de salam, apoi se toarna in tava jumatate din paste. Peste paste, se adauga carnea tocata, in amestec cu putina sare si putin oregano, se adauga jumatate din cascavalul ras prin razatoare si jumatate din ouale batute cu lapte si putina sare. Se presara bucatele de gogosar si se pune si cealalta parte de paste fierte. Peste paste, se adauga pasta de tomate, restul de cascaval ras si ouale batute. Se presara bucatele de gogosar, felii fine de ardei iute, coriandru, feliile de salam ramase si se da tava la cuptorul incalzit. Cand tortul este gata, se orneaza cu felii de masline. Sa aveti pofta dragilor!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii