Se amesteca maioneza cu telemeaua rasa si smantana.
Compozitia rezultata se imparte in trei. Intr-una se pun 2-3 oua fierte rase, in cea de-a doua 300 g sunca taiata marunt, iar in ultima 2-3 castraveti murati taiati cubulete.
Intr-o tava inalta se aseaza un rand de paine (toate feliile sa fie in aceeasi directie) peste care se pune prima compozitie.
Apoi al doilea rand de paine se pune invers (ca la caramizi, intercalate, altfel vor cadea la taiere) si a doua compozitie.
Ultimul rand de paine (se pune ca si cel de jos) si a treia compozitie.
Deasupra se rade cascaval.
Se da la frigider peste noapte.
Se feliaza precum tortul.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii