Se pune intr-o oala mai mica untul, se da la foc mic pana se topeste dupaia se cerne cacao peste (cernuta usor amestecat intre timp sa nu faca cocoloase) alaturi de restul ingredientelor. Se lasa sa fiarba la foc mic cca. 7 min. dupa care se scoate de pe foc si sa baga la blender 2-3 minute(Puteti adauga acum ce arome vreti ex:vanilie, rom, menta). Se serveste imediat sau se poate pastra la frigider. Eu am folosit toping-ul pentru inghetata de fistic ..delicios :)
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii