Ton rosu picant

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Ton rosu picant

Ingrediente

  • 1 bucata ton file 200gr,
  • 3 buc. sparanghel verde,
  • ulei de nuci 20ml,
  • ulei de masline 30ml ,
  • ulei susan 10ml,
  • piper zdrobit,
  • coaja de lamaie rasa 1 lingurita,
  • ardei iute rosu 1 bucata,
  • ardei iute verde 1 bucata,
  • miere 1 lingurita
  • sare de mare grunjoasa.

Mod de preparare

Se curata sparanghelul si se fierbe circa 2-3 minute in apa clocotita, dupa care se scoate si se pune in gheata pentru ai pastra culoarea.se curata ardeiul iute de seminte si rosu si verde si se toaca marunt, se amesteca intr-un bol mierea uleiurile, sarea, piperul, coaja de lamaie si ardeiul iute si se unge tonul pe ambele parti. Se pune o tigaie de teflon la incins se pune in ia marinata cu care a fost uns tonul si se soteaza pe ambele parti cam 2 minute (tonul este bun mai medium, nu bine facut pentru ca devine fad). Sparanghelul se soteaza si el si se taie pe lung.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise