TON IN SOS MARINAT

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 kg ton
  • - 1 ceapa mica
  • - 200 g pasta de rosii
  • - 1 lingura cu pasta de ardei
  • - 3-4 catei de usturoi
  • - 1-2 foi dafin
  • - zeama de lamaie
  • - ulei
  • - sare
  • - piper

Mod de preparare

Spala pestele,usuca-l bine,taie-l in bucati si pune-l sa se prajeasca in 2-3 linguri cu ulei,doar cat sa-si schimbe culoarea.

Separat,prepara un sos din pasta de rosii,pasta de ardei,piper,sare dupa gust si ceapa data pe razatoare.

Toarna sosul intr-un vas rezistent la foc,pune bucatile de peste si stropeste cu zeama de lamaie.

Adauga foaia de dafin si usturoiul pisat.Da la cuptor,la foc potrivit 10-15 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Supa crema de ciuperci

Supa crema de ciuperci

Intr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.

Supa crema de ciuperci
Ficatei de pui in sos de lapte

Ficatei de pui in sos de lapte

Ficatei de pui in sos de lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise