Tofu, ardei si busuioc

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 catei de usturoi, curatati
  • 1 pachet (540 g) tofu matasos moale
  • 1 pachet (225 g) brânza crema degresata
  • 1/2 brânza parmezan rasa
  • 2 linguri faina
  • 1 ou mare
  • 2 albusuri de oua mari
  • 1/2 lingurita sare
  • 2 cani de frunze proaspete de busuioc
  • Îndesate
  • cana ardei rosii copti, din borcan, scursi
  • si spalati
  • 3 linguri pasta de rosii
  • 1/4 lingurita ardei Cayenne

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 180°C. Se da o tava de

22 x 11 cm cu spray de gatit care nu se lipeste.

Într-o oala mica cu apa fiarta, se fierbe usturoiul 2

minute ca sa se albeasca. Se scurge.

Într-un robot de bucatarie, se amesteca usturoiul,

tofu, brânza crema, parmezanul, faina, oul Întreg,

albusurile si sarea; se amesteca pâna se omogenizeaza

Jumatate din amestec se pune Într-un castron.

La amestecul de tofu ramas În robot se adauga

busuiocul si se amesteca pâna se omogenizeaza. Se

toarna amestecul in tava pregatita.

Amestecul de tofu din castron se pune din nou În

robot. Se adauga ardeii copti, pasta de rosii si

ardeiul Cayenne; se amesteca pâna se omogenizeaza.

Amestecul de tofu cu ardei rosu se toarna peste

amestecul cu busuioc. Cu un cutitas, se fac câteva

taieturi prin cele doua straturi.

Se coc 1 ora sau pâna se Încheaga. Se raceste

tava pe un gratar, apoi se tine la frigider cel pUtin

4 ore. Pentru servit, se rastoarna pe un platou si se

taie in 8 felii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise